semua Kategori

Laman Utama>Berita>Berita syarikat

SELAMAT DATANG 2024

Masa: 2024-03-05 Hits: 13

Dalian Tianpeng Food Co., Ltd.

Akan Memberikan Perkhidmatan yang Lebih Baik.

Pada tahun lalu, Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. telah mencapai hasil yang memuaskan. Kami amat berterima kasih kepada semua rakan kongsi, kakitangan pengeluaran kilang, rakan R&D, kakitangan jualan barisan hadapan dan setiap rakan sekerja untuk bersama-sama mencapai hasil tuaian hari ini.

Hari ini, Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. telah membangun sepanjang abad, dengan produk lobak pedas dan wasabi sebagai industri terasnya, dan pengeluaran dan pemprosesan wasabi, cuka sushi, kicap sushi, sake, mirin, produk komprehensif kari, ramen sos, dsb. , perusahaan makanan komprehensif yang mengendalikan semua jenis perasa kompaun, produk yang ditapai, produk sedia untuk dimakan, dsb.

§ Lulus sistem pengurusan keselamatan makanan ISO22000:2018, BRC, IFS, HALAL, KOSHER dan pensijilan berwibawa dalam dan luar negara yang lain.

§ Bentuk hubungan kerjasama strategik jangka panjang dengan jenama terkenal seperti Metro, Hema, Zhengxian, Black Eyed Bear, Ito-Yokado, dll.

§ Bekerjasama dengan 30+ jenama makanan kanak-kanak termaju dalam R&D dan pengeluaran.

§ Liputan pelanggan di lebih 100 negara dan wilayah.

Pada tahun 2024, Dalian Tianpeng Food Co., Ltd.

akan menyambut ulang tahunnya yang ke-30

Dalam beberapa tahun yang lalu, kami telah menyaksikan akar jenama, kebangkitan landskap perniagaannya, dan pertumbuhan pesat syarikat makanan komprehensif di dalam dan luar negara. Terdapat pasaran yang menakjubkan untuk inovasi dan penyelidikan dan pembangunan produk baharu, terdapat kegemilangan jualan yang terus meningkat, dan kualiti produk dibuat dengan indah. Pada tahun baru,Tianpeng pastinya akan membawa pesona unik dalam banyak bidang.

Kepintaran dan pembuatan ketepatan

Makanan lazat semulajadi untuk dunia

Memfokuskan pada makanan selama 30 tahun, Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. telah pun membentuk rangkaian industri penuh dari sumber ke meja.

§ Satu pasukan pekerja teknikal yang profesional dan rajin di barisan pengeluaran.

§ Pasukan inovasi produk, penambahbaikan R&D dan peningkatan berterusan.

§ Pengeluaran standard automatik sepenuhnya, kawalan kualiti profesional di seluruh rantaian.

§ Memiliki tapak penanaman seluas 31,500 ekar, keluaran tahunan 10,000,000kg, bangunan kilang dan kawasan penyimpanan 50,000㎡.

§ Jabatan R&D khas, bahagian produk yang ditapai, bahagian ekstrak tumbuhan, bahagian industri rempah dan kari telah ditubuhkan khas untuk rantaian makanan khas...

Dengan ketekunan dalam ketukangan dan dedikasi yang ikhlas, kami menawarkan makanan lazat semula jadi kepada dunia.

Lembaran baru di tahun baru telah bermula. Pada tahun baharu, Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. akan terus mengekalkan pembangunan pesat, menggunakan secara aktif, berakar di Dalian, melihat dunia, dan mengunci momentum pertumbuhan masa depan.

Seperti biasa, kami komited untuk meneroka bidang makanan, memberikan setiap produk rasa misi kualiti Tianpeng dan budaya korporat, terus mematuhi konsep jenama "makan secara semula jadi", membuat butiran dengan kepintaran, dan berusaha untuk membawa pengalaman unik kepada setiap pelanggan, mewujudkan nilai yang lebih besar untuk industri.

laman web: www.tianpeng-food.com

e-mel:[e-mel dilindungi]