semua Kategori

Laman Utama>Pengenalan

Profil Syarikat


Dalian Tianpeng Food Co., Ltd., yang ditubuhkan pada Ogos 1994, terletak di Zon Perindustrian Fuzhoucheng di bandar Wafangdian wilayah Liaoning. Ia meliputi kawasan seluas 100,000 m2 dan kawasan bangunan adalah 50,000 m2, dan khusus dalam menghasilkan, memproses dan menguruskan perusahaan makanan bersepadu lobak pedas dan pelbagai perasa. Produk pemprosesan utama kami ialah lobak pedas (serpihan, butiran dan serbuk), serbuk halia, Kanpyo, minyak pati Mustard, serbuk wasabi, pes wasabi, kari dan sos perisa dan lain-lain. Produk yang dieksport ke Asia, Eropah, Amerika dan Austrialia dan lain-lain. Sementara itu, kami jualan domestik meningkat tahun demi tahun. Kami mahu menyediakan makanan kesihatan berkualiti tinggi kepada dunia.

DALIAN TIANPENG FOOD CO., LTD. memegang 42 juta RMB aset tetap dan modal berdaftar 30 juta RMB. Jumlah pengeluaran tahunan ialah 3000MT dan perolehan tahunan ialah 80 juta RMB. Syarikat kami mempunyai peralatan pengeluaran lanjutan (seperti sistem pengeluaran pengeringan automatik, sistem air untuk memastikan air yang disucikan, mesin pengering gelombang mikro, pemisah elektromagnet, Pengesan logam, mesin pengilangan tepung, mesin pembungkusan automatik, mesin pengisian automatik, peralatan pengedap, mesin laminating , mesin penghomogenan, mesin pengisar, peralatan pengekstrakan minyak ekstrak Mustard dll.
Kami mendapat pensijilan ISO22000:2005, BRC, IFS, HALAL, KOSHER dan lain-lain, syarikat kami mempunyai kakitangan teknikal dan pengurusan yang berkualiti tinggi, oleh itu daripada penanaman, pemprosesan hingga penjualan produk siap-kami membentuk rantaian lengkap struktur industri. Makmal kami boleh melakukan ujian fizikal, kimia dan mikrobiologi, supaya kami dapat memastikan kualiti dan keselamatan makanan yang baik. Sementara itu teknologi pemprosesan kami, kualiti produk dan kriteria pembungkusan, dsb. semuanya melebihi standard ujian antarabangsa. Kami berharap dengan menyediakan produk berkualiti tinggi dapat menambahkan banyak kegembiraan dan kesihatan kepada hidup anda dan membolehkan lebih ramai orang menikmati rasa semula jadi.

Dalian Tianpeng Food Co., Ltd.
bt
bt
Keluaran tahunanKeluaran tahunan
Keluaran tahunan

lebih 10000 Mts

pelangganpelanggan
pelanggan

di hampir 100 negara dan wilayah

TahunanTahunan
Tahunan

Perolehan $50 juta

Pasaran Eksport ChinaPasaran Eksport China
Pasaran Eksport China

85% bahagian pasaran

Pasaran Eksport GlobalPasaran Eksport Global
Pasaran Eksport Global

30% bahagian pasaran daripada

Kawasan PenanamanKawasan Penanaman
Kawasan Penanaman

lebih 20 juta meter persegi

 • Bahan mentah lobak pedas
  Bahan mentah lobak pedas

 • Pasukan R&D Profesional
  Pasukan R&D Profesional

 • Bengkel pembungkusan
  Bengkel pembungkusan

 • Bengkel pengeluaran
  Bengkel pengeluaran